Rad u SFI

O kompaniji Strong Future International

SFI JE STABILNA I LEGALNA KOMPANIJA U KOJOJ MOŽETE OBEZBEDITI SEBI DUGOROČNU ZARADU

Kompanija već godinama član Better Business Bureau, akreditovane organizacije za ocenu kvaliteta kompanija (SFI je ocenjena ocenom A+ od strane Better Business Bureau). Posao saradnika (affiliate) u Kompaniji je stabilan i dugoročan, isplata zarade redovna i na vreme (svakoga meseca u dan), a nakon nekoliko godina imate mogućnost da obezbedite sebi stabilna dugoročna primanja (mnogi to nazivaju penzijom, jer i jeste tako). SFI i TripleClicks sajt su osigurani, jer SFI kompanija ima Sertifikat Geotrust-a, jedne od najpoznatijih Kompanija za zaštitu podataka i sajtova (https://www.geotrust.com/about/), tako da možete biti potpuno sigurni da su Vaši lični podaci kao i podaci sa računa i kartica osigurani. Oni koji kupuju on-line znaju da svi sajtovi koji se bave on-line prodajom imaju lokot (katanac) na URL adresi sajta (što je slučaj is a SFI i TripleClicks sajtom). Takođe kada na Vašem SFI nalogu skrolujete ekran na dole, na dnu stranice videćete sertifikacioni znak Geotrust-a (možete kliknuti na znak i pročitati šta piše, a takođe izguglati kako biste se detaljnije informisali). 
   Sve ovo ukazuje da je SFI Kompanija legalna, stabilna kompanija, a da je posao dugoročan i siguran.
   Obzirom da većina novoregistrovanih saradnika nisu internet marketari i da se sa većinom pojmova vezanih za posao u internet marketingu prvi put susreću, rad u kompaniji se zasniva na principu: NAUČI – PRIMENI - ZARADI 
   Ono što je prednost SFI kompanije u odnosu na ostale slične internet kompanije (na pr. Amazon, Clickbank) jeste podrška svakom novom članu u vidu kompletne obuke, koja je dostupna na Vašem SFI nalogu. Takav pristup druge internet kompanije nemaju i tamo ste prepušteni sami sebi i svojim sposobnostima i znanju. Ovde Vam je dostupna kompletna obuka i podrška u radu i ako ste spremni da učite i da naučeno primenite u praksi imaćete priliku da osvarite ZARADU. Dodatno Vi kao član našeg tima saradnika imate obezbeđenu pomoć i podršku u vidu DATOTEKA sa svim potrebnim uputstvima na našem jeziku, redovnim ON-LINE PREDAVANJIMA – WEBINARIMA koje drže naši iskusni tim lideri, a takođe imate i pomoć i podršku od strane Vašeg sponzora, uplinova i čitavog tima saradnika kroz našu fb grupu za podršku (UČIONICA). Dakle, bez učenja nema uspeha, a ni zarade. Ovo je posao koji zahteva čitanje i učenje, a zatim primenu naučenog da bi se ostvario uspeh i zarada, što priznaćete uz ovakvu pomoć i podršku nije nimalo teško. Naravno ako ste spremni da učite, radite i zaradite! Limita za zaradu nema i sve zavisi od Vas samih, što je fantastično. A takođe je fantastična i činjenica da imate višestruku mogućnost zarade (u raznim oblastima), tako da se svako može naći prema svojim afinitetima. 
Ovu su samo neke i najosnovnije mogućnosti za zaradu: 
 ZARADA OD TIMA Izgradnja vlastitog tima (mreže) saradnika 
 ZARADA OD TRIPLECLICKS-A. Promocija (reklamiranje) proizvoda iz TripleClicks on-line prodavnice. 
                                                        Prodaja svojih proizvoda u vlastitoj on-line prodavnici na TripleClicks-u
                                                        Dovođenje drugih prodavaca na TripleClicksPromocija ( reklamiranje) on-line aukcija
                                                        Vremenom ćete i sami otkriti još mogućnosti za zaradu koju Vam pruža TripleClicks(kao što je napr. zarada od igrica na TripleClicksu i još mnogo drugih mogućnosti).

Svaka uspešna kompanija mora imati i svog lidera i osnivača. SFI predsednik , glavni izvršni direktor i osnivač SFI kompanije je Gery Carson . Od 1985 Gery je svetski poznat marketar, vlasnik je i izdavač marketing časopisa, poznat je po svojim pionirskim inovacijama u internet marketingu. Negova izvanredna dostignuća predstavljena su u mnogim magazinima “Money Maker’s Monthly,” “Upline,” “Opportunity World Magazine, te brojnim knjigama i video materijalima.
SFI kompanija nije samo virtuelna internet kompanija, ona ima svoje ’’fizičko’’ sedište na adresi: 8251 Northwoods Drive, Suite 200, Lincoln, NE 68505
Sedište SFI kompanijeTel: 402-434-8480 , Fax: 402-434-8483 
Centar za on-line podršku 24/7 www.SFISupportLine.com

Powered by WebExpress